Διάφορα Άρθρα

Η υπαρξη ενος συστηματος ασφαλειας ενεργει συνηθως αποτρεπτικα σε ενδεχομενο διαρρηξης

Η υπαρξη ενος συστηματος ασφαλειας ενεργει συνηθως αποτρεπτικα σε ενδεχομενο διαρρηξης. Ακομα ομως και αν υπαρξει παραβιαση σε ενα χωρο οπου υπαρχει εγκατεστημενο συστημα ασφαλειας, ειναι πολυ σημαντικο να ειδοποιηθουν αμεσα οι Αρχες καθως και καποια προσωπα επιλογης σας. Αυτο γινεται με το κεντρο ληψεως σηματων συναγερμου με το οποιο εχετε τη δυνατοτητα να σας συνδεσουμε(ειτε αν εχετε τηλεφωνικη γραμμη ειτε οχι,εγκαθιστωντας ενα GSM). Υπαρχει βεβαια και η δυνατοτητα χρησης τηλεφωνητη που ειδοποιει τις επαφες που επιλεγετε. Σε καθε περιπτωση η ενημερωση-ειδοποιηση ειναι αναγκαια.
0 comment Read more...

Οι επιλογές σας όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας

Η συνειδητοποιηση της αναγκης για ασφαλεια ειναι αυτη που οδηγει ολο και περισσοτερο κοσμο στην ερευνα για το ποιο συστημα ασφαλειας ειναι πιο αποτελεσματικο στο χωρο του.Ειναι σαφες οτι ενας εργασιακος χωρος χρειαζεται διαφορετικη καλυψη σε σχεση με μια κατοικια.Ας μην ξεχναμε ομως οτι η αποτελεσματικοτητα ενος συστηματος ασφαλειας μπορει να εξασφαλιστει υστερα απο τη μελετη του χωρου απο τον ειδικο στα συστηματα ασφαλειας.Υστερα απο συζητηση με τον ιδιοκτητη ο τεχνικος συστηματων ασφαλειας μπορει να αποφανθει για το ποιο συστημα ασφαλειας πρεπει να επιλεγει συμφωνα με τις αναγκες ενος χωρου.Καποιες φορες ο συνδιασμος συστηματων ασφαλειας-παραδειγματος χαριν να υπαρχει συστημα συναγερμου και συστημα παρακολουθησης-ειναι απαραιτητος.

Στην επιχειρηση μας ειναι δεδομενη η αμεση σας εξυπηρετηση,η εγγυηση των προϊοντων που θα εγκατασταθουν και φυσικα το αψογο αισθητικο αποτελεσμα στο χωρο που θα σας εκπληξει.Αυτα συνδιαζονται με τις πιο ανταγωνιστικες τιμες της αγορας. Η απολυτη ασφαλεια στο χωρο μας ειναι αναμφισβητητο δικαιωμα ολων.Την αξιζουμε και μπορουμε να την αποκτησουμε με τη σωστη επιλογη ενος αξιοπιστου συστηματος ασφαλειας.Ο τεχνικος μας σας προτεινει τα πιο συγχρονα, αξιοπιστα και ευκολοχρηστα συστηματα προκειμενου να θωρακισετε το χωρο σας.Λετε τη γνωμη σας,σας παραθετουμε τις προτασεις μας και αποφασιζουμε απο κοινου το ποιο συστημα ασφαλειας ειναι πιο αποτελεσματικο.Και το πιο σημαντικο:για οτιδηποτε χρειαστειτε μετα την εγκατασταση,η ανταποκριση μας ειναι αμεση.Οι πελατες μας ειναι προτεραιοτητα μας.

1 comment Read more...

Read this

  • 1
  • 2
Prev Next
Οι επιλογές σας όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας

Οι επιλογές σας όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας

Η συνειδητοποιηση της αναγκης για ασφαλεια ειναι αυτη που οδηγει ολο και περισσοτερο κοσμο στην ερευνα για το ποιο συστη...

Read more
Σύστημα Ασφαλείας

Σύστημα Ασφαλείας

Σύστημα Ασφαλείας: 1 ΜΟΝΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟΥ 2 RADAR 6 ΠΑΓΙΔΕΣ 1 ΣΕΙΡΗΝΑ 450 ΕΥΡΩ Στην προσφορά περιλαμβάνεται η τοποθέ...

Read more

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σύστημα Ασφαλείας

Σύστημα Ασφαλείας

Σύστημα Ασφαλείας: 1 ΜΟΝΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟΥ 2 RADAR 6 ΠΑΓΙΔΕΣ 1 ΣΕΙΡΗΝΑ 450 ΕΥΡΩ Στην προσφορά περιλαμβάνετα...

Read more

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Νερατζιωτίσσης 73 - Μαρούσι
T.K. 15124 Αθήνα

(πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσας)
Tηλ: 210-610 710 2
Fax: 210- 6107108
Κιν: 6948786251

Find us on Facebook

Design by Creative Cow